top of page

Skogli camping vilkår og betingelse

1.Bestilling/bekreftelse

Den person/firma som bestilling er registrert på (bestiller), er også den som er ansvarlig for hele leieforholdet
og alle i samme reisefølge. Bestiller er også økonomisk ansvarlig for hele bestillingen, herunder innbetaling av
hele leiesummen samlet og evt. erstatning av skade som måtte oppstå

2.Innsjekk/utsjekk og rengjøring

I høysesongen hentes nøkler i resepsjonen etter kl 14:00 ankomstdag. I høysesong skal nøkkelen alltid leveres i resepsjonen, innen kl 11:30 avreisedagen.

Sluttrengjøring er ikke inkludert, men kan kjøpes som tilleggstjeneste.

Du har bestilt rengjøring:
Ved avreise skal hytten være ryddet og rengjort i henhold til alle punkter for grovrengjøring. Bestilt rengjøring omfattes ikke disse punkter. 
Hytta skal være ryddet og klar til rengjøring.
Vaske opp dekketøy
.
Kaste søppel. Tomflasker kan settes ved døra.
Leid sengetøy legges i putevaret, og settes ved døra. 
Kjøleskap og skap skal være ryddet.
Sjekke ut før kl 11:30 på avreisedagen.
 

Du vil gjøre rent selv:

Følgende skal utføres/hytten skal være klar til neste gjest

Støvtørking, vask og rydding.
Vaske gulv.
Vaske opp dekketøy.
Kaste søppel, ta med tomflasker.
Levere sengetøy i resepsjonen.

Skogli camping har alltid en kontroll av hytta etter avreise.

3.Utsjekk for bobil/vogn/telt
Ved avreise skal det benyttede området etterlates rent og ryddig. Dersom ikke annet er avtalt med campingplasseieren er avreise kl. 12.00 av hensyn til nyankomne gjester.

4.Følgende må medbringes selv:
Man må selv ta med sengetøy, håndklær etc. Dyner,laken og puter finnes i alle hyttene. 
Sett med sengetøy og kan leies for kr 70kr pr sett.
Dette må forhåndsbestilles.

5.Husdyr og hunder

Hunder er velkommen i mange av våre hytter, og dersom husdyr er tillatt, så skal hunder holdes i bur eller innenfor grinder innendørs. Husdyr skal ikke bruke senger eller sofaer i hyttene.

Hunder må holde i bånd på campingplass, husk å ha med poser når dere lufter hunden, det vil gjøre det trivelig også for ikke hundeeiere.

6.Bråk

Skogli Camping er en rolig plass om nettene, og det skal være stille mellom 23.00-7.00 på vanlige ukedager og fredager og lørdager skal det være stille fra kl 24.00. Etter denne tid aksepteres ikke noen form for støy eller uro. Bilkjøring på området bør unngås mellom kl 24.00 og 07.00

 Det komer også av og til nye som skal etablere seg, samtidig som etablerte kanskje skal utbedre / bygge på. Dette medfører en hektisk byggeaktivitet, og det har vært en del diskusjoner om når det kan snekres / arbeides. For at det også skal være mulighet til ro og avslapping vil vi henstille til at vi tar helg og avslutter støyende arbeide kl 19.00 på fredager og dager før helligdager og at det er stille til kl 13.00 på søndager og helligdager. Dette gjelder også motorisert gressklipping

7.Avfall

Ved sanitærbygget står det flere container med luker på. Her kastes vanlig restavfall og papp / papir. I tillegg finnes det dunker for glass, blikk, og norsk pant. En egen dunk for plastavfall finnes også i dette området.Avfall som ikke er vanlig husholdningsavfall skal dere selv levere på miljøstasjonenpå Koppang. Dette gjelder blant annet telt, tepper, teltstenger, malingsbokser, ødelagte møbler og annet kassert utstyr.

8.Force Majeure
Destinasjon Skogli Camping hefter ikke for leieforhold i tilfelle naturkatastrofe, epidemiske sykdommer,
grensesperringer, stopp for salg av valuta eller annen form for force majeure.

9.Annet

Det laget en liten bålplass ved elva her kan man lage et lite bål, og grille egen mat, eller bare kose seg ved bålet.Skogli camping kan ikke påta seg ansvar for gjestenes eiendeler.​ Gjester som ikke retter seg etter anvisninger, viser usømmelig adferd eller forstyrrer ro og orden, vises bort fra plassen, om nødvendig med politiets hjelp.

10. Elbil
Vi har ingen ladestasjoner til elbil. Det jobbes med å etablere lade-anlegg på campingen. Det er IKKE lov å lade bil fra vanlig stikkontakt på campingen eller fra hyttene.
Etter avtale du kan «nødlade» din el-bil hos oss, det koster kr 10,- pr time. Det er imidlertid viktig å følge med på kontakten under lading, for varmegang kan forekomme.

 

bottom of page